Mitäs me Hansamilla oikeen tehdään?

Pitäähän se myös kertoa miten me näiden kattoturva-asioiden kanssa autamme. Kiinteistöissä meidän palvelumallimme toimii näin:

1️. Aloitamme aina yhteistyön turvallisuusselvityksellä

Kartoitamme katolle johtavat kulkutiet, katolla olevat kulkutiet ja putoamissuojaimet sekä muut kattoturvatuotteet. Mikäli kohteessa on osia, joihin ei ole turvallisia kulkuteitä, voimme tehdä kartoituksen dronella. Kartoituksen jälkeen annamme lausunnon tuotteiden sopivuudesta käyttötarkoitukseensa ja asennuksen oikeellisuudesta. Käymme yhdessä kanssasi läpi puutteet ja havainnot.

2️. Havaintojen ja yhteisen palaverin perusteella teemme toteutusehdotuksen kattoturvallisuuden parannukselle

Toteutusehdotuksessa on määritelty eri valmistajien vaihtoehtoja, jotka sopivat kohteessa käytettäväksi ja ne on sijoitettu ilmakuvaan oikeille paikoilleen. Näin sinun on äärimmäisen helppo kilpailuttaa parannusurakka haluamiesi urakoitsijoiden välillä. Tokihan voit myös jättää tämän työn meille kokonaan ja näin kilpailutamme avoimesti urakan tunnettujen toimijoiden kesken.

3️. Kun kattoturva on saatettu kuntoon, tuotteet asennettu paikoilleen on aika käyttöönottotarkastukselle

Monesti uusissa kohteissa kattoremontin tai kattoturvaremontin yhteydessä asennetut tuotteet eivät ole valmistajan ohjeiden mukaan asennettu. Tällöin pääset korjauttamaan mahdolliset virheet urakoitsijan takuuseen.

4️. Kun asennetut tuotteet on hyväksytysti käyttöönottotarkastettu, on ylläpidon aika

Kaikki putoamissuojauskäytössä olevat kattoturvatuotteet tulee tarkastaa vähintään vuosittain valmistajan ohjeistuksen mukaan. Esimerkiksi Piristeel tuotteet tulee tarkastaa ensimmäisen vuoden aikana kahdesti. Me huolehdimme tästä ja sinulle jää tarkastuspöytäkirja huomioineen talteen jokaisesta käynnistä. Näin kaikki vastuusi turvallisuuden ylläpitoon on täytetty kiinteistön osalta ja turvatuotteiden takuu säilyy voimassa.

5️. Käymme vuosittain katolla tarkastamassa turvatuotteiden toimivuuden ja varmistamme, että järjestelmät pelaavat oikealla tavalla – joka kerta

Meidän porukkamme on kattoalan ammattilaisia. Aina, kun käymme katollasi, osaamme huomioida myös muita mahdollisia puutteita. Moni asiakkaistamme huoltaa kattonsa tarkastuksien tuloksien perusteella. Näin myös katon huoltoa saadaan järkeistettyä ja vältytään siltä, että lehdet ja roskat eivät maadu katolle.

Eikö oo aika viksua?

Samuli Hänninen

Sertifioitu turvatuotetarkastaja, katon turvatuotteet ja henkilökohtaiset putoamissuojaimet

+358 44 334 9833

samuli@hansam.fi